top of page

DUO STEP-u je odobreno sufinanciranje projekta „DUO STEP 2.0“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj  putem Poziva na dostavu projektnih prijava „Kompetentnost i razvoj MSP“ kojeg provodi Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO). 

Svrha projekta je povećati konkurentnosti i proizvodne kapacitete obrta DUO STEP izgradnjom i opremanjem nove poslovne jedinice čime će se povećati trenutna proizvodnja unikatnih proizvoda od solidsurface ploča te će se proizvodnja proširiti na izradu HPL (Compact) pregradnih stijena i cjeloviti pločasti namještaj.

Projekti elementi /aktivnosti:

1. Izgradnja proizvodne hale

2. Nabava proizvodnih strojeva i opreme

3. Edukacija zaposlenika

V Promidžba i vidljivost

PM Upravljanje projektom i administracija

 

Ukupna vrijednost projekta je 3.785.000,00 HRK a sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 1.765.637,50 kn tj. 47,27 % prihvatljivih troškova.

Projektom će se omogućiti  izgradnja moderne proizvodne hale tj. povećati će se proizvodni prostor, a s druge strane će se nabaviti novi proizvodni strojevi čime se povećava kvaliteta, proizvodni kapacitet te se omogućava pokretanje proizvodnje novih proizvoda za što postoji interes tržišta. Projekt će se provoditi od 23. veljače 2017. do 23. prosinca 2017.godine.

 

Više informacija projektu mogu se dobiti na kontaktu: Zdravko Jurinčić, zdravko@duo-step.com.

Više informacija o Europskom fondu za regionalni razvoj mogu se dobiti na poveznici www.strukturnifondovi.hr.

 

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

 

„Sadržaj Internet stranice isključiva je odgovornost DUO STEP obrta za proizvodnju sanitarne robe.“

DUO STEP 2.0.

 

Ulaganje u povećanje proizvodnih kapaciteta i proizvodnje novih proizvoda

bottom of page